Politika

CHP PM Üyesi Gaye Usluer: Son Dört Kurultay'da Kılıçdaroğlu'na Oy Verdim

Cumhuriyet Halk Partisi’nde yaşanan kurultay çalışmaları sırasında dikkat çeken isimlerden birisi de CHP Parti Meclisi Üyesi Gaye Usluer olmuştu. 

Gaye Usluer çalışmalar sırasında toplanan oy ve çalışma sürecine dair sosyal medya hesabından sık sık bilgiler vermişti. Gaye Usluer son olarak Habertürk TV’den Kübra Par’ın programına katılarak gündemi değerlendirdi. 

SON DÖRT KURULTAY’DA KILIÇDAROĞLU’NA OY VERDİM

Habertürk TV’de Kübra Par’ın sunumuyla yayınlanan Açık ve Net programına katılan CHP PM Üyesi Gaye Usluer, partisine dair açıklamalarda bulundu. CHP’nin 66 gün sonra seçim değerlendirmesi yapmasına değinen Gaye Usluer geç kaldık dedi. 

Konuşmasında ayrıca Muharrem İnce ve Kemal Kılıçdaoğlu’na yönelikte açıklamalarda bulunan Gaye Usluer, Muharrem İnce’nin çekirdek kadrosunda olmadığını ve son dört kurultayda Kemal Kılıçdaroğlu başkan olsun diye oy kullandığını söyledi. 

“Muharrem İnce’ye yakınlığım onun çekirdek ekibi kadar değil. Onlar bizden önceki dönemde yoldaşlık yapan, Muharrem Bey’in başkanlığı için birlikte çalışmış bir çekirdek ekip var. Ama sonrasında bizler, partinin aldığı sonuç, tüzük kurultayında yaşadıklarımız sonucunda ortaklaştık. ‘Muharrem İnce’ci misiniz, değil misiniz?’ derseniz, Muharrem İnce’nin o 55 günde gösterdiği performansı takdir eden, aldığı yüzde 30 oyun mutlaka önemsenmesi gerektiğine inanan biriyim. Ama geçtiğimiz son dört Kurultay’da Sayın Kılıçdaroğlu’na başkan olması için oy vermiş bir kişiyim”

Kamupersoneli.net – ANKARA