Politika

CHP Sözcüsü Özel'den Çok Konuşulacak Cumhurbaşkanı Adayı Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi’nin cumhurbaşkanı adayına ilişkin yaşanan gelişmelere bir yenisi daha eklendi. Özellikle CHP’nin ittifak mı yapacak yoksa kendi adayını mı çıkaracak sorularının oldukça konuşulduğu şu dönemlerde konuya dair çok önemli bir açıklama geldi. 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhuriyet Halk Parti’sinin cumhurbaşkanı adayına ilişkin yapmış olduğu açıklamalarda çarpıcı ifadeler kullandı. 

CHP MİLLETVEKİLİ ÖZEL’DEN CUMHURBAŞKANI ADAYI

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP’nin cumhurbaşkanı adayına ilişkin açıklamalarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan bazı sözler aktardı. Özgür Özel CHP2nin cumhurbaşkanı adayının en uygun zamanda açıklanacağını ifade ederek şu ifadeleri kullandı. 

“Birileri gündemi belirleyememekten, belirlediğimiz gündemin peşinden koşmaktan dolayı çılgına dönmüş durumda. YSK takvimi açıkladı, son tarih belli. O tarihten önce bizim adayımız açıklanacak. Bu emin olsunlar ki Recep Tayyip Erdoğan’ın keyfine, dileğine uygun bir zamanda değil, bizim tercihlerimize ve istediğimiz zamanda olacak. Onu en çıldırtacak zamanda en çıldırtacak şekilde en çıldırtacak adayı açıklayacağız”

AHMET DAVUTOĞLU AÇIKLAMASI

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’na dair de bazı açıklamalarda bulundu. Bu konuda yapmış olduğu açıklamalarında da dikkatleri üzerine çeken Özgür Özel şu sözleri söyledi.

“Davutoğlu bağlılığını bildiriyor, mealen tercüme gerekir, kurucu ilkelerinden uzaklaşmama, 3Y’yi niye sayıyor dersiniz? Erdemliler hareketiydik bunu niye hatırlatıyor, yolsuzluğun arttığını o da görüyor, olmasın. Davutoğlu’nu çok dikkatli dinlediğinizde bir önceki başbakanın milletvekili adayı olmadığını görüyorsunuz. ‘Siz bana ol deseniz’ de milletvekili gösterilmeyip rencide edileceğinin kuşkusu var. Harcanan kulübünün üyesidir”

Kamupersoneli.net – ANKARA