Politika

CHP’de istifa depremi! Resmen istifa ettiğini duyurdu

2 dönemdir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İbradı Belediye Başkanı olarak görev yapan Serkan Küçükkuru istifa ettiğini açıkladı.

KILIÇDAROĞLU’NA OY VERMEDİĞİNİ DUYURMUŞTU

CHP Yönetimine ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yaptığı eleştirilerle dikkat çeken Küçükkuru, CHP’nin son yapılan kurultayında Kılıçdaroğlu’na oy vermediğini açıklayarak herkesi şaşırtmıştı.

SOSYAL MEDYADAN İSTİFA ETTİĞİNİ AÇIKLADI

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla partisinden istifa ettiğini açıklayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, “Antalya’ya onlarca defa gelen genel başkanımız AKP’den aldığımız, 34 sene sonra CHP bayrağını diktiğimiz İbradı’ya, istememize rağmen hiç uğramadı. Sonra kırsaldan neden oy alamıyoruz diye yakınıyoruz. Her hafta bir gaf yapmakta etkin muhalefet yapmak yerine AKP Genel Başkanı’nın gündem değiştirmek için ortaya attığı laflara cevap vermeyi tercih edip kendi iktidar programını halka anlatmak yerine kısır bir döngüde siyaset yapmaktadır. Ben de bu durumdan rahatsız olduğum için partimden istifa ediyorum. Daha etkin siyaset yapacağına inandığım Muharrem İnce’nin başlattığı hareketle kuracağımız partide mücadele edeceğim.” dedi.

Küçükkuru, Muharrem İnce’nin kuracağını açıkladığı partinin ilk belediye başkanı olacak.