Politika

Cumhurbaşkanı Adayı Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek 100 Bin İmzayı Geçti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yanı sıra 100 bin imza sınırını geçen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’ndan sonra 100 bin imza sınırını geçen bir diğer isim belli oldu.

Cumhurbaşkanlığı adaylığı imzalarında son gün heyecanı yaşanırken 100 bin imza sınırını geçen bir diğer isim netleşti.

Söz konusu atılan imzalar sonucuna göre,  Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in Cumhurbaşlanlığı adaylığı için gerekli olan 100 bin imzayı topladığı duyuruldu.

Sözcü gazetesinin haberine göre açıklamalarda bulunan Vatan Partisi genel Sekreteri Utku Reyhan bu konuyla alakalı olarak açıklama yaptı.

Utku Reyhan yaptığı açıklamada ise; “Milletimize ve parti örgütlerimize teşekkür ediyoruz. Çalışmalarımız sürüyor şu anda 110 bin imza toplanmış durumdadır” dedi.

İMZALARDA SON GÜNLER

Bilindiği gibi İmza verme işlemi 4 Mayıs 2018 tarihinde başladı ve söz konusu imza verme işlemi 9 Mayıs 2018 tarihinde (bugün) saat 20:00’a kadar sona erecek.

VECDET ÖZ 2 BİN 505 İMZA TOPLADI

100 bin imza sınırını geçen isimler arasında;  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yanı sıra 100 bin imza sınırını geçen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yer alırken bir diğer isim Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek oldu.

Söz konusu 3 adayın haricinde 100 bin imza sınırına ulaşamayan tek isim Vecdet Öz oldu, Öz sadece 2 bin 505 imza topladı.

Kamupersoneli.net I ANKARA