Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 41 Günü Çok İyi Değerlendirmemiz Lazım

Gerçekleştirilen telefon bağlantısında 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak seçimle alakalı olarak açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan “41 günü çok iyi değerlendirmemiz lazım” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları;

Değerli arkadaşlarım şu anda İngiltere’de Londra’da katılım sağlayacağımız bir toplantı sebebiyle bulunmaktayım.

Şu anda sizler toplantı halindesiniz ve ben uçakta sizlere hitap etme fırsatı buldum. Toplantınızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanları olarak sizler Avrupa’da bulunuyorsunuz.  Bugün itibariyle 24 Haziran seçimlerine 41 gün kaldığını görüyoruz

Tabi ki Avrupa’da oy kullanma vesaire çok daha farklı günlerde başlayacak fakat bütün bunlarla beraber malum bir final toplantımızı da vakit olursa 20 Mayıs’ta Bosna-Hersek’te büyükçe bir kapalı spor salonunda yapacağız. Sizlerle aynı zamanda bu kapalı spor salonunda bir araya geleceğiz.

Orada 24 Haziran’ın ön heyecanını, ön hazırlıklarını sizlerle beraber paylaşacağım ancak bu kalan 41 günü çok çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor.

Öncelikle tüm seçmen kardeşlerimiz sandıklara taşımada çok başarılı olmamız lazım. Sizler bu zamana kadar bunu başarılı bir şekilde sürdürdünüz.

Bundan sonra da aynı başarıya ulaşacağımıza ve aynı gayreti göstereceğinize inanmaktayım.

Kamupersoneli.net I ANKARA