Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Bedelli Askerlik Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNN Türk-Kanal D ortak canlı yayınına katıldı. Burada seçim gündemi, vaatler, seçim çalışmaları ve gündemin önemli konu başlıkları hakkında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli değerlendirmeler yaptı. 

Katıldığı canlı yayın kapsamında sosyal medyanın en çok konuştuğu konuların başında gelen Bedelli Askerlik konusuna dair görüşlerini aktaran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuya dair çarpıcı ifadeler kullandı.

BEDELLİ ASKERLİK İLK İŞİMİZ DEĞİL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bedelli Askerlik konusuna dair konuşmasında, Başbakan Binali Yıldırım tarafından “Seçimden sonra yapılacak ilk iş. Yeni hükümetin öncelikli konusu”  olarak değerlendirilmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında halen devam eden terör operasyonları olduğunu vurguladı ve bedelli askerlik konusunun ilk işleri olmadığını söyledi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bedelli askerlik açıklaması;

”Bu bedelli askerlik konusunda Sayın Başbakan açıklama yaptı. Nasip olursa 24 Haziran’dan sonra hemen bu işe girmek olmaz, hassas olmalıyız. Askerle çalışmamız gerek. Bir yanda Afrin var Sincar var, Kandil var. Ortak aklı oluşturur hayırılısıyla adımı atarız.”

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. helal olsun size sayın cumhurbaşkanım sizden beklenende buydu.siz bu oylara laiksiniz.

  2. bedelli bekleyen bir baba olarak bir an önce bedelli çikarilmali bu işin oherasyonlarla ne ilgisi var o iş ayri bu iş ayri bedelli ekonomiye can verir lütfen artik çikarin saygilar söz konusu vatansa biz hepimiz gideriz inan bedelli ile şehitlerin ne ilgisi var saygilar