Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Sözler! İş Adamları Kabineye Alınabilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan DEİK Genel Kuruluna katıldı. Burada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çeşitli açıklamalarda bulundu.

Burada yaptığı açıklamalarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’nin farklı ekonomileri birleştiren bir konumda olduğuna dikkat çekti ve “Böyle bir ülkede yatırım yapmak kadar cazip bir şey olabilir mi? 2017 sonuna kadar 180 milyar dolarlık uluslararası yatırım geldi” dedi.

YURT DIŞINA VARLIK KAÇIRANLARI AFFETMEYİZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gümrük vergisi muafiyetinden inşaat harcamalarının KDV istisnasına, personel desteğine, kamu arazilerinin ücretsiz devrine kadar çok önemli teşviklerle yatırımcının karşısına çıktılarını ve Ekonomi Bakanlığı ile temasa geçmeye davet ettiğini ifade etti.

Yatırımcıların memnuniyetini gördüklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son günlerde birileri Türkiye’deki iş adamları ve firmaların varlıklarını yurt dışına kaçırdığı yönünde haberler yaydıklarını yurt dışına para kaçırmaya tevessül edenleri kimse kusura bakmasın affetmeyeceklerini belirtti.

İŞ ADAMLARINA KABİNEDE YER VERİLEBİLİR

Tüm bu açıklamalarının yanı sıra Recep Tayyip Erdoğan şu açıklamayı yaparak iş adamlarına kabinede yer vereceklerini belirtti:

“Belli sayıda kabineden oluşacak hükümet parlamentodan değil, milletvekili olursa istifa etmesi durumunda kalacak, dışarıdan bu kabineye üyeler almamız söz konusu olacak. İş dünyamız içindeki pehlivanları da göreceğiz.”

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA