Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstifaların Gerekçelerini Anlatın Talimatı

AK Parti’nin son MYK toplantısında belediye başkanlarının istifası ve kongre süreci ele alındı. Yapılan son AK Parti Merkez Yönetim Kurulu toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirildi. 

SEÇMENE İYİ ANLATILMASINI İSTEDİ

Yapılan MYK toplantısında Belediye başkanlarıyla ilgili istifa sürecinin anketler ve şikayetler sonucu başlatıldığı belirtildi. Hürriyetten Erdinç Çelikkan’ın aktardıklarına göre ayrıca gerçekleştirilen AK Parti MYK toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan metal yorgunluğu ifadeleri kapsamında istifalar ve değişim süreciyle ilgili detaylı bir değerlendirme yapıldı. Toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan MYK üyelerine AK Partili belediye başkanlarının ve il başkanlarının istifa süreci hakkındaki detayların seçmene iyi anlatılması istendi.

MELİH GÖKÇEK’İN YERİNE GEÇECEK İSİM HAKKINDA DEĞERLENDİRME YAPILDI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin şahıs değil dava partisi olduğuna dikkat çekti. Gerçekleştirilen toplantıda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’ten sonrası da konuşuldu. Toplantıda yarın istifasını açıklayacak olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in yerine seçilecek adayla ilgili kısa bir değerlendirme de yapıldı.

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA