Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muharrem İnce'ye: Millet Sana Apoletleri Sökecek Fırsatı Vermez

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya mitinginde açıklamalarda bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları;

“24 Haziran’da yeni yönetim sistemine güzel bir başlangıç yapacağız. Biz yaparız onlar laf yapar. Sayın İnce sen Konya’yı bilir misin? Bay Kemal bilir mi? Konya’ya son 16 yılda 47 katrilyon yatırım yaptık. Bay Kemal senin genel müdür olduğun hastanelerde benim vatandaşım can çekişirken sen ben ne yapayım diyordun. 

Biz proje üretiyoruz, onlar laf üretiyor. (AK Parti iktidarının hayata geçirdiği yatırımlar) Ne diyor şimdi Bay Kemal’in adayı, ‘Biz bu işlerle uğraşmayız.’ O zaman niye aday oldun? Biliyorlar, nasıl olsa yaparsa AK Parti yapar. Kazanmayacaklarını da biliyorlar.

Biz gittiğimiz yerlerde yaptıklarımızı yapacaklarımızı anlatıyoruz. Onlar yıkacağız diyorlar, eskiye döneceğiz diyorlar.

Hızlarını alamayıp milli iradenin tecelligahı olan Meclisi, burada görev yapan milletvekillerimizi hırsız olarak itham edecek kadar ileri gidiyorlar. Bunlar dağıttı. Bunlar kayış attı. Milletvekillerine nasıl bu ifadeyi kullanırsın. Sen de hırsızsın o zaman.
Milletvekili arkadaşlarıma hırsız ithamında bulunan bu İnce’ye dava açın, hepiniz dava açın.Ben zaten bir dava açtım.

Bugün yeni bir herze daha yumurtladı. Malatya’ya gittiğimde esnaf odası bir iftar yaptı. Şahsımın bulunduğu iftar sofrasına 2. Ordu KOmutanımızın katılmasından rahatsız olmuş. haddini öyle aşıyor ki Metin Temel paşamızın apoletlerini sökeceğini söylüyor. Malatya’daki iftar parti iftarı değil. Metin Temel paşamızla çok yakın bir hukukumuz var. Muharrem İnce millet sana onun apoletlerini sökecek fırsatı vermez.”

Ayrıntılar geliyor…

Kamupersoneli.net I ANKARA