Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan Duyurdu: Kandil'de Sincar'da Operasyonlar Başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Niğde’de düzenlediği mitingde yaptığı konuşmasında Kandil ve Sincar operasyonları hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu.

Bu konu hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı konuşmanın ayrıntılarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz…

ŞEHİTLERİMİZİN HATIRALARINI HAFIZAMIZA KAYDETTİK”

Konu ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarında “Şehitlerimizin temiz hatıralarını hafızamıza nakşettik. Şehitlerimizin dökülen mübarek kanlarını asla yerde bırakmadık. Cudi’de var mıyız? Gabar’da var mıyız? Afrin’de var mıyız? Ama Bay Kemal bize Afrin’e girmeyin dedi. Bay Muharrem Afrin’de ne işiniz var dedi. Kahraman Ömer Halisdemir ne yaptı? Hain Semih Terzi’yi alnından vurdu.” ifadelerine yer verdi.

KADNİL’DE OPERASYON BAŞLADI

Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarının devamında şu ana kadar Afrin’de öldürülen terörist sayısında 4500’ün üzerine çıkıldığını Sincar’da, Kandil’de operasyonların başladığını ve teröristlerin oralardaki silah depolarının yok edildiğini vurguladı.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA