Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Muharrem İnce'nin Ne Zaman Görüşeceği Belli Oldu !

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ilk mitingini önceki gün memleketi Yalova’da gerçekleştirmişti. Muharrem İnce’nin bu mitingin ardından ikinci adresi ise Edirne oldu. Muharrem İnce Edirne’de bir konuşma yaptı.

Açıklamalarına “Dünyada bir ilki başlatacağız. Kimin akıllı telefonu varsa havaya kaldırsın. Bir hükümetin medyası var bir de milletin medyası var medyası. Şimdi hepiniz canlı yayın yapacaksınız. Ben de bir selfie çekeyim. Rusya’dan, Güney Amerika’ya herkes Türkiye’deki bu durumu görsün.” sözleri ile başlayan Muharrem İnce açıklamalarının devamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ne zaman görüşeceğini de ifade etti.

GÖRÜŞME ZAMANI BELLİ OLDU

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce açıklamalarının devamında er meydanında hile olmadığını Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu’na gittiğini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e gittiğini ve başarılar dilediğini ifade etti. Ayrıca Muharrem İnce açıklamalarının devamında Selahattin Demirtaş’a gidip başarılar dilediğini ifade etti. 

Bunun yanın sıra CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan haber geldiğini ve bu akşam saat 21.00’da görüşme yapacaklarını vurguladı.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA