Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Korkarım Bu İşin Sonu CHP'nin Toptan Satışına Kadar Gider

Cumhurbaşkanı ve Adalet Kalkınma Partisi Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi Grup Toplantısı’nda açıklamalarda bulunarak Cumhuriyet Halk Partisi’ne yönelik ağır eleştirilerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları;

24 Haziran’da yapılacak seçimler için Cumhurbaşkanlığı adayları belli olmuş durumdadır. AK Parti ve MHP Cumhur İttifakının adayı olarak şahsımı aday göstermişlerdir.

İttifak protokolümüzü Yüksek Seçim Kurulu’na teslim etmiş durumdayız. Ayrıca herr parti kendi adayını belirleme hakkına sahip konumdadır.

Genel başkanlığa aday olan ama bir türlü seçilemeyen birisini Cumhurbaşkanlığına aday olarak göstermişlerir. CHP’nin başında bulunan zat aday için pek çok vasıf saymıştı.

İsmi açıklandığı süreçte aday ile belirtilen vasıflar arasında ilişki kuran pek çıkmamıştır. Seçmenlerine başka partilerin adayları için görev çıkartmış durumdalar. Buna da demokrasi diyorlar.

Korkarım bu işin sonu Cumhuriyet Halk Partisi’nin toptan satışına kadar gidecektir.

Seçim kampanyasında CHP’nin başındaki zata mı yoksa öne sürdüğü garibana mı bakacağız? Elbette bilemiyoruz. Ortada bir aslı birde kuklası vardır.

Bizi çıldırtacaklarını söyleyere yola çıkmışlardı ancak haklarıı vermemiz lazım. Çıldırtmasalar da şaşırtmayı başarmışlardır.

Kamupersoneli.net I ANKARA