Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan Seçim Vaatlerinin Aşamalarını Yakından Takip Edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oluşturacağı proje ekibi tarafından Eylül ayında başlatılacak yerel seçim süreciyle alakalı olarak vaatlerin gerçekleşme oranlarının halkın memnun olma düzeyleri ve gelen önerileri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a rapor vereceği ifade edildi.

Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan bu kapsamla beraber Bakanlıklar ve belediyelerin farklı yürüteceği projeleri geçmişte 180 günlük eylem planında olduğu gibi Beştepe’de oluşturulan Yatırım Ofisi, Yerel Yönetim Politikaları Kurulu, İdari İşler Başkanlığı’ndaki ekibiyle izleyeceği belirtildi.

Teşkilattan ve partiden gelen raporlar da Beştepe’ye iletilecek.

Konuyla alakalı olarak Hürriyet’in haberine göre; Belediyelerin yürüteceği projelerin hayata geçme oranlarının yerel seçimlerde aday tercihlerinden etkili olacağı belirtiliyor.

Erdoğan’ın bu süreç içerisinde Kanal İstanbul olmakla beraber üçüncü nükleer santral, Atatürk Havalimanı’nın yerine yapılacak olan millet bahçesi projesi, şehir hastaneleri, hızlı tren projeleri ve milli insansız savaş uçağı gibi projeleri yakından takip edeceği ifade ediliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ayrıca mahalli idarelerle alakalı olarak halktan gelen şikayetler ve önerilerle alakalı kurmayların haftalık bilgiyi istediği belirtiliyor.

Kamupersoneli.net I ANKARA