Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehir Hastaneleri Kılıçdaroğlu İçin de Yaptık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri Şehir Hastanesi Açılış Töreni’ne katıldı. Tören kapsamında halka seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

Konuşmasında seçim gündemine dair açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik eleştirilerde bulundu. 

‘BU HASTANELERİ KILIÇADAROĞLU İÇİN DE YAPTIK’

Açılış töreni etkinliği kapsamında yapmış olduğu konuşmasında CHP Lideri Kılıçdaoğlu’na yönelik bazı göndermelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan  yapılan projelere atıfta bulundu. 

Bu projelerin ileriki zamanlarda da devam edeceğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan konuya dair şu ifadeleri kullandı. 

“Biz bu hastaneleri Kılıçdaroğlu için de yaptık. Gelsin, gelsin. At denize, balık bilmezse Halik bilir. Ben ona diyorum ki yaptığımız yollardan geç, Osmangazi Köprüsü’nden geç, Avrasya Tüneli’nden geç, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden geç. Geçerken şöyle bir de CD’yi koysunlar, orada senin hakikaten aracında özellikle CD çalara, orada dinle. Hele hele az önce Esat Kabaklı’nın, dinledik ya, hele hele ‘Gez Oğlum’u dinlerse bir başka olur. Hani Tatlıses diyor ya ‘Afrin’i dolaş da gel’, bir de onu dinletmek lazım. Daha ileri gidip Münbiç’i dolaş da gel. İstese de istemese de biz bu yolda durmak yok, yola devam dedik, gideceğiz.”

‘TÜRKİYE’Yİ GERİ GETİRMEKTEN BAHSEDİYORLAR’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasında ayrıca diğer parti temsilcilerinin seçim açıklamalarını da değerlendirdi. Bu partilerin milletin geleceği için tek bir proje dahi ortaya koymadıklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan yapılan açıklamalar eleştirdi. 

“Ülkenin ve milletin geleceği için tek bir proje dahi ortaya koyamayanlar, bakıyorsunuz seçimlerde eski Türkiye’yi geri getirmekten, eski sisteme geri dönmekten bahsediyorlar. İkballerini ve koltuklarını eski köhne sistemin boşluklarına borçlu bu kesimler, milleti mümeyyiz olarak görmüyor ancak bilmiyorlar eski hal muhal, yeni hal bunlar için ya izmihlal.”

Kamupersoneli.net – ANKARA