Politika

Cumhurbaşkanına Bağlı Olan Kamu Yönetimi Yenilenecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara Kapalı Spor Salonunda AK Parti seçim beyannamesini açıklıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarında cumhurbaşkanına bağlı olan kamu yönetiminin yenileceğini ifade etti. 

Bu bağlamda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarının detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

KAMU YÖNETİMİ YENİLENECEK

Konu ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında “Seçimlerin hemen ardından cumhurbaşkanına bağlı olan kamu yönetimi yenilenecek, reforma tabii tutulacaktır. Bu konudaki devam eden hazırlıklarımızı seçimlerin ardından yürürlüğe sokacağız.

Yargının bağımsızlığı ve tarafsızlığı da önem verdiğimiz bir başka husustur. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından, yargıda da vesayet kalıntılarını ortadan kaldırmak için gereken adımları attık. Yargının sadece kendi işiyle uğraşacağı bir sistemi kurma yolunda önemli mesafe kat ettik.

Önümüzdeki dönemde yargının bağımsızlığını ve tarafsızlığını güçlendirmeyi sağlayacak adımları atmayı sürdüreceğiz.” ifadelerine yer verdi.