Politika

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan Tamam Hakkında Açıklama

Cumhurbaşkanlığı Sarayında gündem ile alakalı olarak açıklamalar yaptı.

Sözcü Kalınn, sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımlar yapılan “T A M A M” hakkında; “Sosyal medya etkin bir iletişim aracı. Fakat sosyal medyayı kullanarak bir takım manipülasyona girişmek netice vermeyecek beyhude çabalardı” dedi.

Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın’ın açıklamalarından satı başları;

Döviz ile alakalı konular birkaç haftadır gündemimizde bulunuyor. Bunun küresel dalgalanmalara alakalı olduğunu tekrar ifade etmekte fayda olacağına inanıyorum.

Dün akşam Trump’ın anlaşmasından çekilmeside piyasalara bu anlamda etki yapmıştır. Petrol fiyatı arttı. Bir birini etkileyen pek çok anlamda dinamik vardır. Kısa ve net mesaj vermek gerekiyor ise hükümetimizin Cumhurbaşkanımızın devam ettirdiği mali disiplin politikaları devame decektir.

Bir seçim ekonomisi elbette söz konusu olamaz. zaten büyük yatırımlar, büyük projeler seçim kampanyalarından ayrı olarak tam teşekküllü devam etmektedir.

Ayrıca Cumhurbaşkanlığı Sarayında gazetecilerin sorularına yanıt veren Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın yaptığı açıklamada;

(Sorulan Soru) Dün cumhurbaşkanımızın yaptığı bir açıklama üzerine. “Milletimiz tamam derse kenara çekiliriz” sözlerinin ardından sosyal medyada başlatılan kampanyanın algıya dönüştüğünü düşünüyor musunuz?

“Sosyal medya etkili bir iletişim aracıdır. Ancak sosyal medya kullanarak birkaç takım  manipülasyona girmek netice vermeyecek bir çabadır.

Bizler bu tarz şeyleri çok yaşadık. bunun kesin kararını verecek olan milletimizdir. Bu sosyal medyaya ilgisiz kalalım demeye gelmeyecektir.

Biz gerçeklerle uğraşalım. 24 Haziran’da milletimizin kararının ne olacağını hep birlikte göreceğiz.

Biz bu kararın devam olacağını düşünüyoruz. Bu konuda güvenimiz tam. Şu kadar tweet atılmış, şu kadar TT olmuş vesaire bunlar bağlayıcı şeyler değildir” dedi.

Kamupersoneli.net I ANKARA