Politika

Dünya İnsani Zirvesi Onuruna Akşam Yemeği

 
Erdoğan, Dünya İnsani Zirvesi’ne katılan heyet başkanları onuruna akşam yemeği gerçekleştirdi. Dolmabahçe Sarayı Büyük Muayede Salonu’nda düzenlenen yemek öncesi davetlileri Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile eşi Hülya Çavuşoğlu karşıladı.


Mehter takımının marşları eşliğinde gerçekleştirilen karşılamada, Cumhurbaşkanlığı forsunda yıldızlarla simgelenmiş Türk devletlerinin askerlerinin kıyafetlerini giyen görevliler vardı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan mehter takımının çaldığı Devlet Marşı ile salona girişlerini gerçekleştirdi.

Erdoğan, Antalya’da düzenlenen G-20 Zirvesi’nde uygulanan ve üzerinde Dünya İnsani Zirvesi aile fotoğrafının yer aldığı tabloda isminin üzerine imza attı.

Bahsi geçen yemeğe KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı katılınca Rum lider Anastasiadis yemeğe katılmak istemedi.

İstanbul’daki zirveye katılan Güney Kıbrıs Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Dolmabahçe Sarayındaki akşam yemeğine beklenmedik bir karar ile iştirak etmedi.

Kamu haberleri, güncel, siyasi, spor, kültür sanat, teknolojik, bilimsel ve daha birçok konudaki olaylardan haberdar olmak için her zaman ki gibi kamupersoneli.net sitesini takip edebilirsiniz. Dünya’yı avuçlara taşıyan telefonlarınıza, android uygulamamızı yüklemeniz takip etmekte fayda sağlayacaktır. 

Kamupersoneli.net | Ankara