Politika

Ekrem İmamoğlu Binali Yıldırım Canlı Yayın Programı Ne Zaman? Programı Uğur Dündar Mı Sunacak?

23 Haziran 2019 tarihinde İstanbul’da yapılacak seçimler öncesinde Ekrem İmamoğlu Binali Yıldırım canlı yayında karşı karşıya gelecek.

Ekrem İmamoğlu Binali Yıldırım Canlı Yayın Programı Ne Zaman? sorusuna yanıt aranırken son dakika gelişmesi yaşandı.

Ekrem İmamoğlu Binali Yıldırım Canlı Yayın Programı Ne Zaman? Programı Uğur Dündar Mı Sunacak?

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Ekrem İmamoğlu ile canlı yayın için tecrübesi nedeniyle Uğur Dündar’ı tercih ettiğini açıkladı.

Tarihi program için SÖZCÜ TV de hazır. Programın SÖZCÜ TV’de yayınlanması durumunda tüm kanallara teknik imkan sağlanacak ve bu tarihi anları isteyen tüm kanallar canlı olarak yayınlayabilecek.

İstanbul’un seçilmiş Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ‘ortak TV programı yapacak mısınız?’ sorusuna ‘Kesin yapacağız’ cevabı veren AKP’li Yıldırım’dan yeni bir açıklama daha geldi.

Yıldırım, “Benim tercihim isteyen bütün kanalların yayınlayacağı, bir stüdyodan yayın. Sunucu olarak; Tecrübeli olması nedeniyle; Uğur Dündar” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM’DAN YAYIN YERİ AÇIKLAMASI

Canlı yayının nerede yapılacağı konusunda da açıklama yapan Yıldırım;

“Bunula ilgili iki partinin yetkilileri görüşme yapıyor, detayları konuşuyorlar. Benim tercihim herhangi bir kanal yerine bir stüdyoda programın yapılması. İsteyen bütün kanalların bu programı İstanbulululara, vatandaşlara duyurması daha doğru. ‘Yok bu kanal oldu, şu kanal olmadı’ gibi tartışmalardan kurtulmuş olunur. Programı kimin yöneteceği konusu benim açımdan hiç fark etmez. Kim olursa olsun ama tecrübeli olması açısından Uğur Dündar’ı tercih ederim ama başka birini istiyorlarsa ona da eyvallah.” dedi.

Ekrem İmamoğlu’nun Karadeniz ziyareti hakkında açıklamasında ise;

“Ziyaretten geriye ne kaldı. Devletin valisine ağır küfür, hakaret, devletin polis ve memurlarına ağza alınmayacak sözler. Siyaset içerisinde olan herkesin mutlaka ve mutlaka insanlara karşı gerekli hassasiyeti göstermesi icap eder. Dolayısıyla CHP adayının Ordu Valimize söylediği, söz ben buradan tekrarlamaktan icap duyarım, onun için söylemiyorum, asla kabul edilemez. Şiddetle kınıyorum. İstanbul gibi bir dünya şehrini yönetmeye aday olan birinin böyle sözler söylemesi asla ve asla hoş görülemez. Özür dilemesini bekliyorum.” dedi.

UĞUR DÜNDAR’DAN AÇIKLAMA

Bu çağrıya sosyal medyadan cevap veren Uğur Dündar ise, “Binali Bey’in dürüstlüğüme duyduğu güvene ve böyle bir sorumluluğu üstlendiğimde adaletin terazisini asla saptırmayacağıma emin olmasına çok teşekkür ederim…” ifadelerini kullandı.

İŞTE PAYLAŞIMI

Ekrem İmamoğlu Binali Yıldırım Canlı Yayın Programı Ne Zaman? Programı Uğur Dündar Mı Sunacak?

EKREM İMAMOĞLU BİNALİ YILDIRIM CANLI YAYIN PROGRAMI NE ZAMAN?

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun buluşması TRT ekranlarında olacak.

Buluşmanın günü ve saati pazartesi günü belli olacak.

TV24’ün haberine göre; Görüşmenin tek moderatör tarafından yönetileceği ve sadece iki adayın katılacağı belirtildi.

Bir Yorum

  1. ikamu personeli sende taraflı haber yapıyorsun imamoğlu şu an seçilmiş belediye başkanı değil haber yapacaksan düzgün yap