Politika

El Öpme ve Ayağa Kalkma Görüntülerine Meral Akşener'den Çok Sert Tepki

TBMM Genel Kurulu’nda gerçekleştirilen ant içme törenleri kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İyi Parti Milletvekillerinin bulunduğu bölümden geçerken bazı İyi Parti Milletvekilleri ayağa kalkmış ve MHP Lideri Bahçeli ile tokalaşmışlardı. 

İyi Parti İstanbul Milletvekili Hayati Araz’da söz konusu anlarda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin elini öpmüş ve bu olay siyasi gündemde oldukça dikkat çekmişti. 

MERAL AKŞENER’DEN SERT UYARI

Türkiye Büyük Millet Meclisi ant içme törenlerinde meydana gelen bu el öpme ve ayağa kalkma olaylarına ilişkin İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener partililere çok sert uyarılarda bulundu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Grup Toplantısı öncesinde milletvekillerine yapmış olduğu uyarılarında siyasi nezaket kavramını bildiğini ve yaşanan bu olayların siyasi nezaket ile ilgili olmadığını söyledi. Özellikle MHP Lideri Bahçeli’nin İyi Parti ve kendisi hakkında yapmış olduğu açıklamaları partililere hatırlatan Meral Akşener parti ilkelerine uymayacak olanların ise partiden ayrılmasını istedi. 

“Ben siyasi nezaketi iyi bilirim. Ancak bu yapılan siyasi nezaket değildir. Partimize; FETÖ’cü, ipsiz sapsız diyen ve hatta genel başkanın namusuna kadar laf edenlere böyle hürmet göstermek siyasi nezaket değildir. Bizim ilkelerimize bağlı kalacak olanlara yanımızda yer alabilir. Uymayanlar derhal İYİ Parti’yi terk etsin”

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. aday tesbiti yaparken kime sormuş? önceki partisinde kendine kapı gösterildi. o da aynı şeyi yapıyor. demek ki aynı kafa. parti içi demokrasi yok…