Politika

Erdoğan'ın eski metin yazarı: Tedbir alınmazsa felaketin önüne geçilemeyecek

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski metin yazarı Aydın Ünal, sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Tedbir alınmazsa mazallah felaketin önüne geçilemeyecek” ifadelerini kullandı. 

Son zamanlar AK Parti’nin içinde olduğunu iddia ettiği “Pelikancılara” karşı uyarılarda bulunan Aydın Ünal, Twitter hesabından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünal, değerlendirmesinde şu ifadeleri kullandı:

PELİKAN VURGUSU

“Dışarda arıza çıkarma potansiyeli olan isimleri içerde, halkada tutmak Cumhurbaşkanı’nın genel politikasıdır. Bu politika ve akla rağmen son yıllarda belli isimler Pelikan Örgütü eliyle sistemli şekilde dışlandı ve itibar suikastiyle rakip siyasi figürlere dönüştürüldü.”

AHMET HAKAN’IN ERDOĞAN’IN UÇAĞINA ALINMASI

“Cumhurbaşkanı Ahmet Hakan’ı bile uçağına, Bülent Arınç’ı YİK’e alırken, AK Parti’yi ciddi şekilde yıpratma potansiyeli bulunan bir çok ismi dışlamak ve dışarda siyasi figüre dönüştürmek elbette iyi niyetli yaklaşım olamaz. Bu, partinin altını oymaktır. Bu reisçilik hiç değildir.”

“FELAKETİN ÖNÜNE GEÇİLEMEYECEK”

“Mahalle içindeki atışmalar gösteriyor ki baraj kapakları zorlanıyor; kapaklar patlamadan tedbir alınmazsa mazallah felaketin önüne geçilemeyecek.”