Politika

Erdoğan: 'Oyumu Cumhurbaşkanına Vereceğim ama AK Parti'ye Vermeyeceğim' Diyenler Münafık Çetesidir

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri AK Parti Kadın Kolları Kongresi’ne katıldı. Katıldığı kongre kapsamında bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan gündemi değerlendirdi. 

Erken seçim, politika ve ekonomiyi değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

MUHALEFETE ELEŞTİRİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmış olduğu konuşmasında muhalefet partilerinden gelen açıklamalara değinerek o açıklamaları eleştirdi. CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi eleştirien Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı. 

”Cumhurbaşkanı adayı ekonomiyi iyi bilecek. Cumhurbaşkanı adayı yatırımlarıyla tanınmış olacak’. Nerede o cumhurbaşkanı, o aday nerede, Nerede o aday? Canım kardeşlerim. Ziya Paşa güzel söylemiş: Eşek zer-dûz palan vursa yine eşektir. Bir başka sözünde de şunu söylemiş: Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri Biz eserlerimizle konuşuyoruz. Biz eserlerimizle milletin karşısındayız. Bilemiyorum ana muhalefetin adayı neyle milletin karşısında? Bizim bu millete, bu ülkeye eser verişimiz yeni başlamadı. Ta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığıyla başladı. Başbakanlığımla devam etti. Cumhurbaşkanlığımızla da devam ediyoruz.”

KENDİ ÇIKARLARINI DÜŞÜNÜYORLAR AÇIKLAMASI

Kayseri AK Parti Kadın Kolları Kongresi kapsamında gerçekleştirdiği konuşmasında ayrıca CHP, İYİ Parti ve SP arasında yaşanan gelişmeleri değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan bu partilerin ince siyaset yaptıklarını söyledi. 

Konuya dair açıklamalarında adaylık, vekil transferi ve ittifak konusuna dair görüşlerini aktaran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu partilerin sadece kendi çıkarlarını düşündüklerini söyledi. 

Türkiye 24 Haziran’da bir seçime giriyor. Seçim tarihinin açıklandığı günden bu yana yaşananları gözünüzün önüne getirin. Cumhurbaşkanı adaylığı, milletvekili transferi, ittifak arayışları konusundaki hesaplarına, taktiklerine bir bakın. Oyun, oyun içinde oyun. Göreceğiniz tek şey tutarsızlık olacaktır. İlkesizlik olacaktır. Millete saygısızlık olacaktır. Haftalardır milleti oyaladılar. Yok çatı dediler, pencere dediler. Sonuçta ‘İnce’ siyasette karar kıldılar. Ülkemizin önünde öyle bir mesele olduğunu düşünmediler. Seçim bu haziranda değil önümüzdeki yıl kasımda da olsa başaramayacaklardı. Sadece bu iki haftada yaşananlar bile kimlerin siyaseti ülkenin geleceği için yaptığını, kimlerin siyaseti sadece kendi çıkarları için düşündüğünü açıkça ortaya koymuştur.

BİRİLERİ BİR FİTNE FESAT KAYNATIYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında ayrıca son günlerde gündeme gelen oyumu cumhurbaşkanına vereceğim ama parlamentoda AK Parti’ye vermeyeceğim açıklamalarına değindi. Konuya dair sert ifadeler kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan şu açıklamalarda bulundu. 

Birileri bir fitne fesat kaynatıyor. Bu ne biliyor musunuz? ‘Oyumu cumhurbaşkanına vereceğim ama parlamentoda AK Parti’ye vermeyeceğim.’ Böyle bir şeye siz ne diyorsunuz? Böyle bir şey olabilir mi? Bu oyunu da bozmaya var mıyız? Bu oyun, bu tezgah… Kimlerin olduğunu anlıyorsunuz. İnşallah bu münafıklar çetesini 24 Haziran’da hep birlikte yere gömeceğiz.

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Oyun akpartiye bu ülke ye en iyi hizmeti veren odur diyer parulet sifur

  2. acaba mhplilere mi seslendi munafıklar çetesi diye? ben anlayamadım?