Politika

Flaş İddia ! Bakanlar Kurulu Değişiyor Mu?

AK PARTİ YÖNETİMİ VE KABİNE İÇİN FLAŞ İDDİA

Hürriyet Gazetesi yazarı olan Abdulkadir Selvi yazısında büyük kongrede yeni Merkez Karar Yönetim ve Kurulu (MKYK) kapsamında Bakanlar Kurulu’nun değişeceğini iddia etti. 

Ayrıca Selvi yazısında yapılan değişiklikler kapsamında yeni Bakanlar Kurulu’nun AK Parti’yi 2019 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine taşıyacağını ifade etti. Bunun yanı sıra Abdulkadir Selvi Bakanlar Kurulunda ve parti yönetiminde önemli değişikliklerin de beklendiğini vurguladı.

SEÇİMLER İÇİN FARKLI STRATEJİ

Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın MHP ile ittifakı sağlama aldığını belirterek 2019 seçimleri için yeni bir strateji kurduğunu belirtti. Ayrıca Abdulkadir Selvi konu ile ilgili olarak “Erdoğan 2019 seçimlerine farklı bir strateji ile hazırlanıyor” dedi. 

CHP LİDERİ ÜZERİNDEN STRATEJİ

Abdulkadir Selvi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2019 seçimlerine ilişkin stratejisini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu üzerine kurduğunu ileri sürerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yüklendikçe Kemal Kılıçdaroğlu’nun sertleştiğini ve bu durumun da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın işine yaradığını ifade etti. 

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA