Politika

Gelecek Partisi ve Deva Partisi hakkında AK Parti'den flaş açıklama! Çok kısa sürede millete gösterdiler!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) içinde yer alan ve eski bakanlardan Ali Babacan’ın Genel Başkanlığını yaptığı DEVA Partisi ile eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu’nun Genel Başkanlığını yaptığı GELECEK Partisi hakkında açıklamada bulundu.

KURULUŞ FELSEFENDEN KOPTUN DİYEMEZSİN!

AK Parti Bozcaada ilçe Başkanlığı 7’nci Olağan Kongresinde AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan yaptığı açıklamada “Biz bu hayalleri kurarken, bu işleri yapmaya çalışırken, yanımızda olup dökülenler oldu mu? Oldu. O zaman şunu söylemiştim. Bizi bırakıp da giden arkadaşlar koltuğa taliptiniz, olmayınca bırakıyorsunuz diye. Çanakkale’de yeni kurulan partilere bakın, başındaki, sonundaki herkes ya belediye başkan adayımızdı ya il gençlik kolları başkan adayımızdı ya da vekil adayımızdı. Bir ay önce partimizden aday olup bir ay sonra ‘vay efendim kuruluş felsefenden koptun’ diyemezsin kardeşim.” dedi.

Gelecek Partisi ve Deva Partisi hakkında AK Parti'den flaş açıklama! Çok kısa sürede millete gösterdiler!

GELECEK VE DEVA PARTİSİ HAKKINDA FLAŞ AÇIKLAMA!

Ayrıca Turan açıklamasının devamında, “Onun başka bir adı var, koltuğu alamadın, karşıya geçtin. Fakat o zaman da ‘yanlış yapıyorsunuz, bu partiler karşılık bulmayacak’ dedik. Milletimiz Sayın Erdoğan’ın niyetini ve tarzını biliyor. Başkan olmadığınız için parti kurarsanız, bir adam başbakan olmadı diye parti kurarsanız, yol yürüyemezsiniz. Ne oldu? Kaç yerde İl ve ilçe teşkilatları dağıldı. Hem Gelecek Partisi hem de Deva Partisi, asla Türkiye’de iktidar alternatifi olamadıklarını çok kısa sürede millete gösterdi. Nedamet duyanlar, ‘gaza geldik, yanlış yaptık, hata yaptık’ diyenlerin gelecekleri yer bu çınarın altı, yani AK Parti’dir. Çünkü biz yedi düvele karşı adeta savaşan, Doğu Akdeniz’de, Libya’da, Suriye’de, Azerbaycan’da tavrı net olan, yerelde Ayasofya’yı açan, ekonomimizi büyütmeye çalışan, her türlü projeye destek veren, Kapalı Maraş’ın açılmasına omuz veren, gurur dolu bir tarihe sahibiz” ifadelerini kullandı.