Politika

Hükümet Sözcüsü Bozdağ'dan Afrin İle Alakalı Kritik İstihbarat

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ yaptığı açıklamalarla beraber gündemi eleştirdi. Bekir Bozdağ yaptığı açıklama Zeytin Dalı Harekatının yanı sıra Afrin’de devam eden operasyonlar hakknda bilinmeyen detayları aktardı. Akdağ ayrıca bölgede hiçbir sivile zarar gelmediğini sözlerine ekledi.

ZEYTİN DALI HAREKATI AÇIKLAMASI

Zeytin Dalı Harekatıyla alakalı olarak bölgede bulunan terör örgütlerinin ve bunların tüm elemanlarının temizlenene kadar operasyonların devam edeceğini ifade eden Bozdağ; “Eğer orada rejimler kılık değiştirerek YPG/PKK kılığında oraya dahil olursa onları hedefimize alacağız, misiller girerse bile onlarıda ayrım yapmayacağız. Bu terör örgütlerinin yanında TSK’ya karşı kimler mücadele vermeye çalışmaktaysa hepsini karşımıza hedef olarak alacağız” dedi. Bozdağ diğer yandan AB’nin vize serbestliği hakkında açıklama yaparak; “Zeytin Dalı Harekatı’nın durdurulması adına şart koşulmaması söz konusu değildir” ifadesinde bulundu.

TİLLERSON İLE ÇAVUŞOĞLU GÖRÜŞECEK

ABD ile yürütülen ilişkilerle alakalı olarak açıklama yapan Bozdağ; “Amerika Birleşik Devletleri ile ortak mekanizmanın 15 Mart’ın öncesinde bir tarihte toplantı yapılarak Washington’da bir araya gelinmesi planlanıyor. Bu toplantıya ise Sayın Çavuşoğlu ile ABD Dışişleri Bakanı Sayın Tillerson’un eşliğinde gerçekleşecek” dedi.

Kamupersoneli.net I ANKARA