Politika

İsmail Koncuk Siyasete Giriyor ! İyi Parti'ye Üye Oldu

İSMAİL KONCUK SİYASETE GİRİYOR

İsmail Koncuk geçtiğimiz zamanlarda sendikacılığı bırakmıştı. Türk Eğitim Sen ve Kamu Sen Genel Başkanlığı için adaylığını koymayan İsmail Koncuk istifade ettiğini açıklamıştı.

Sendika Genel Başkanlığından istifa eden İsmail Koncuk sendikacılığın ardından siyasete girmeye hazırlanıyor. Konu ile ilgili olarak İsmail Koncuk İyi Parti Çankaya ilçe başkanlığına giderek partiye üye oldu. İyi Parti’de Nisan ayında kongre yapılacak. Bu kongre ile İsmail Koncuk’un İyi Parti yönetimine gireceği değerlendiriliyor.

İYİ PARTİ’DEN AÇIKLAMA

Tüm bunların yanı sıra İsmail Koncuk’un İyi Parti’ye üye olması hakkında İyi Parti Çankaya İlçe Başkanlığı tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

“Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen eski Genel Başkanı, çalışma hayatının duayenlerinden, tüm çalışanların güçlü sesi, dava ve mücadele adamı Sn. İsmail KONCUK İYİ Parti Çankaya İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek, İYİ Parti’ye üye olmuştur.

Bugüne kadar, gerek mücadeleci ve ilkeli kişiliği ile çalışanların ve tüm halkımızın büyük teveccühünü kazanmış olan Sn. İsmail KONCUK, 2010 yılında da KPSS hırsızlığının üzerine giderek, alınteri hırsızlığını da ispat eden kişidir.

Gerek Türkiye ve Türk Milleti sevdası, gerekse çözülme sürecinde, iktidarın sözde “akil adam” olma teklifini de kabul etmeyen Sn. İsmail KONCUK’un İYİ Parti’mize üyeliğinden büyük memnuniyet duyuyoruz. Tüm İYİ Parti camiasına, milletimize ve ülkemize hayırlı, uğurlu olsun.”

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA