Politika

İyi Parti'de Olağanüstü Kongre Kararı Alındı! Meral Akşener Yeniden Aday Olacak Mı?

İyi Parti’de alınan bilgilere göre çalıştayın son gününde tartışmalar yaşandı. Yaşanan bu tartışmalar sırasında ise İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in izlediği siyaset eleştirildi. 

Bunun üzerine ise Meral Akşener istifa kararı aldı. Alınan bu istifa kararının ardından ise yeni bir gelişme yaşandı. İyi Parti kaynaklarından elde edilen bilgilere göre İyi Parti Olağanüstü Kurultay düzenleyecek ve İyi Parti Lideri Meral Akşener yeniden aday olacak. 

İYİ PARTİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAY’A GİDİYOR

İyi Parti kaynaklarından edinilen bilgilere göre İYİ Parti olağanüstü kongreye gitme kararı aldı. Önümüzdeki aylarda gerçekleştirilmesi planlanan olağanüstü kongreye İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yeniden aday olacağı ve güven tazeleyeceği bildirildi. Konuya dair açıklama ise İyi Parti kurucularından Ahat Andican tarafından geldi.  Ahat Andican yapmış olduğu açıklamasında “Seçim sonrası bir güven tazelemesi olacak. İYİ Parti 1 ay içerisinde olağanüstü kongreye gidiyor” dedi. 

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Lüftü Türkkan’da İyi Parti’de alınan Olağanüstü Kurultay kararına dair açıklamalarda bulundu. “Genel Başkanımız Meral Akşener, Afyon’daki çalıştayımızın son gününde, seçim değerlendirmesi yaparak, tüzüğümüzün kendisine verdiği yetki ile seçimli kongre çağrısı yaptı”

Kamupersoneli.net – ANKARA