Politika

İyi Parti'den Cumhurbaşkanı Çatı Aday Açıklaması Geldi

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ile görüşen gazeteci İsmail Küçükkaya, FOX TV’deki programına katıldı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın burada çatı aday hakkında açıklamalarda bulundu ve çatı aday konusuna sıcak bakmadıklarını ifade etti.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın açıklamalarında “Her zaman ters tepiyor” değerlendirmesinde bulundu ve açıklamalarının devamında motive olduklarını, Genel Başkanın 5 ayda 56 il gezdiğini yola çıkarken cumhurbaşkanı adayı olduğunu deklare ettiğini belirtti. Ayrıca Koray Aydın “Hiç çalışmayan ve bekleyen, adaylık için teklif bekleyen Sayın Abdullah Gül’ün ismi geçiyor. Çatı adayda yokuz” dedi.

HER PARTİ EN GÜÇLÜ ADAYI İLE ÇIKSIN

Ayrıca Koray Aydın açıklamalarında milletvekili seçimi için Saadet Partisi ile işbirliğine hazır olduklarını ve bu konuda büyük aşama kaydettiklerini belirtti. Ayrıca Koray Aydın parlamenter sistem istediklerini hukukun üstünlüğünü istediklerini belirtti ve her partinin en güçlü adayı ile çıkması çağrısında bulundu.

Açıklamalarında “CHP ve SP ‘En güçlü adayımız Gül’ diyorsa onunla çıksın. Bizim en güçlü adayımız Akşener. HDP de kendi adayını çıkarsın” diyen Koray Aydın, CHP’en İYİ Parti’ye geçen 15 milletvekili sorusuna da yanıt verdi. Bu konu ile ilgili olarak açıklamalarında “Hayatımız boyunca kendilerine teşekkür edeceğiz. Bu arkadaşlarımız istedikleri an gidebilirler ya da kalabilirler” ifadelerine yer verdi.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA