Politika

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ'dan Abdullah Gül Değerlendirmesi

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ bir televizyon programına katılarak gündeme ilişkin görüşlerini kamuoyu ile paylaştı. 

Özellikle son günlerin en çok konuşulan siyasi konusu olan Abdullah Gül’ün adaylığını değerlendiren Ümit Özdağ konuya dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

ÜMİT ÖZDAĞ’DAN ABDULLAH GÜL AÇIKLAMASI

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ katıldığı televizyon programında yapmış olduğu konuşmasında Abdullah Gül’ün adaylığını bir proje olarak yorumladı. 

Bu konuda hiç beklenmeyen yerlerden telkin aldıklarını ifade eden İyi Parti Milletvekili Özdağ, bu durum karşısında İyi Parti Lideri Akşener’in tutumunu değerlendirdi. Ümit Özdağ konuşmasında ayrıca hükümete yönelik eleştirilerde bulunurken konuya dair şu açıklamalarda bulundu. 

“Gül bir proje olarak geldi. Bu proje kapsamında Gül’ün paraşütle Erdoğan’a rakip olması için çok boyutlu baskı yapıldı. Hiç tahmin etmediğimiz yerlerden odaklardan kişilerden telkinlere muhatap olduk İYİ Parti olarak. Fakat sayın Akşener çok sert ve kararlı bir şekilde bu mümkün değil dedi. Böylelikle Gül projesi doğmadan öldü. Ne diyor saray ‘Gül bir fetö projesi’ bu projeyi durduran ortadan kaldıran kim oldu Meral Akşener peki iktidar hala ne diyor İYİ Parti bir FETÖ projesi bu dökülen bir iktidar yapısını göstermektedir”

Kamupersoneli.net – ANKARA