Politika

İYİ Parti Kurucusu Mehmet Aslan'ın Evine Silahlı Saldırı

İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi Mehmet Aslan’ın İstanbul Beykoz’da bulunan evine geçtiğimiz pazar günü silahlı saldırı düzenlendiği ortaya çıktı. 

Gerçekleştirilen saldırı anında Mehmet Aslan’ın evde olmadığı ifade edilirken yaşanan olayın provokasyon olmasından şüphe edildiği aktarıldı. 

İYİ PARTİ KURUCU ÜYELERİNE SİLAHLI SALDIRI

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde İyi Parti Bağcılar standına bıçaklı saldırı düzenlenmiş ve biri ağır olmak üzere beş kişi yaralanmıştı. Yaşanan bu gelişmenin ardından bir saldırı haberi de İYİ Parti kurucularından olan Mehmet Aslan’ın evinden geldi. Kendisinin evde olmadığı bir sırada gerçekleştirilen saldırıyı daha sonra evine gittiğinde öğrenen Mehmet Aslan polise haber verdi. 

Olay yerinde giden polis ekipleri çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler motosikletli bir saldırgan tarafından gerçekleştirildiğini belirledi. Ayrıca konuya dair yapılan açıklamalarda olayın profesyonel bir provokasyon olduğu ihtimali üzerinde durulduğu yönünde. 

Mehmet Aslan Kimdir?

Mehmet Aslan Gazinocular kralı Fahrettin Aslan’ın oğlu olan Mehmet Aslan bir süre oyunculuk yapmıştır. Daha sonra siyasete yönelen Mehmet Aslan 2014-2015 yıllarında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul il başkan yardımcılığı görevini yürütüyordu. Son seçimlerde MHP’nin İstanbul 2. Bölge 4. sıra adayı olan Mehmet Aslan daha sonra İyi Parti’ye katılmıştı. 

Kamupersoneli.net – ANKARA