Politika

İyi Parti Lideri Akşener: TRT'yi Satacağım, O Parayı Size Vereceğim

Seçim çalışmalarına düzenlediği mitinglerle hız kesmeden devam eden Meral Akşener, Çorum’da halkın karşısına çıktı. İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener burada yapmış olduğu konuşmasında TRT’yi eleştirdi. 

Çorum’da yapmış olduğu konuşmasında ayrıca Mehmet Şimşek’in paylaşımını da eleştiren Meral Akşener konuya dair sert ifadeler kullandı. 

TRT’Yİ SATACAĞIM

İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, TRT’nin kendisini 38 saniye gösterdiğini söyleyerek TRT’yi eleştirdi. Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde TRT’yi satacağını söyleyen Meral Akşener şu ifadeleri kullandı. 

“Dün Kayseri yıkıldı, TRT beni 38 saniye göstermiş, TRT bir çiftlik. Ben ne yapacağım biliyor musunuz? Satacağım o çiftliği, parayı size vereceğim. 38 saniye göstermiş önemli değil, benim milletim var. Bak buraya gelenler otobüslerle geldi, belediye otobüsleriyle getirmedik.”

MEHMET ŞİMŞEK’E ELEŞTİRİ

Meral Akşener, Çorum mitingi kapsamında yapmış olduğu konuşmasında Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’i eleştirdi. Mehmet Şimşek’in fakir aileler diye başlayan paylaşımını eleştiren İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener almayın bunları evinize dedi. 

”Türkiye’de 4,5 milyon haciz memurları ile karşı karşıya. Size şunu söyleyeyim, şehit, gazi aileleri, öğrenci, işsiz ve çiftçilerin borçlarını bir defaya mahsus affedeceğim. Parayı nereden bulacaksınız? 8 milyar yapıyor, bunun karşılığı. Şimşek diye bir Başbakan Yardımcısı var. Fakir ailelerinde iftar maratonu başladı diye yazmış. Almayın bunları evlerinize, devlette araba kiralama işlerine merak sarmış. Araba kiralama bütçesi 8 milyar TL’ymiş. Devlet sizin paranızla çiftlik oldu. Çoluk çocuk lüks araçlarda geziyorlar, hepsini indireceğim aşağıya, o parayı size vereceğim.”

Kamupersoneli.net – ANKARA