Politika

İYİ Parti sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu açıkladı: İYİ Parti AK Parti ile ittifak yapacak mı?

Denizli gazeteciler cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında konuşan İYİ Parti sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, siyaset gündemi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

SİYASET ER MEYDANIDIR

Türkiye’de yaşayan insanların ekonomik sıkıntı ile karşı karşıya kaldığını dile getiren Ağıralioğlu, seçimlerde galip gelmeleri durumunda Türkiye’yi birlikte ilerilere taşıyacaklarını bildirdi.

İYİ Parti Sözcüsü Ağıralioğlu, “Bu ülkenin bu sistemden kurtulmasını sağlayacağız. Bu bir bayrak yarışıdır. Biz AK Parti’deki arkadaşlarımızın düşmanı değiliz. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da dahil AK Parti’de uzunca senelerdir memlekete, millete hizmet götürmek için çalışan arkadaşlarımızın hasmı değiliz. Biz onların rakipleriyiz. Bu bir bayrak yarışıdır. Siyaset ‘Ben daha iyisini yapacağım’ diyenlerin er meydanıdır.” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ İLE İYİ PARTİ İTTİFAK YAPACAK MI?

Ayrıca erken seçim konusunun yanı sıra İYİ Parti ile AK Parti arasında ittifak olup olmadığı konusunda dikkat çeken açıklamalarda bulunan Ağıralioğlu, “Siyasi bir beraberlik ve ittifak gündemimiz yok. Biz iktidar alternatifi olan bir siyasi partiyiz. Bu beraberlikler içerisinde kontrollü ve belli illerde müşterek adaylarımız oldu CHP ile. Bizim AK Parti’yle siyasi bir beraberlik gibi bir gündemimiz yoktur. Memleketi bugünkü halinden teslim almak için siyaset yapıyoruz. Dolaylı olarak ima yoluyla bile beraberlik hayali kuran birisi yoktur. Genel Başkandan en alt kademedeki çalışana kadar hiç kimsenin hususi ve mahrem bir gündemi yoktur.” şeklinde konuştu.