Politika

Kemal Kılıçdaroğlu'na Muharrem İnce İstanbul İçin Aday Olacak Mı? Sorusu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, basın mensuplarının Ankara temsilcileri başkentte toplandı ve bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi. 

Bu kapsamda merak edilen konular hakkında açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, basın mensuplarının kendisine yönelttiği sorulara yanıt verdi. 

MUHARREM İNCE SORUSU

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gerçekleştirmiş olduğu basın toplantı kapsamında bir basın mensubunun kendisine yönelttiği Muharrem İnce İstanbul’dan aday olacak mı? sorusuna yanıt verdi. Bu konuda Muharrem İnce’nin düşüncesini bilmediğini ifade eden Kemal Kılıçdaroğlu şu açıklamayı yaptı. 

”İster mi bilmiyorum, beklentisi nedir onu da bilmiyorum. Kendisinin geleceğine yönelik kararı ben tek başıma alamam. Ama arkasında başarı hikayesi olan bir isimle, İstanbul’u mutlaka kazanacağız”

7 BÜYÜKŞEHİRİ KAZANACAĞIZ

Kemal Kılıçdaroğlu gerçekleştirmiş olduğu konuşmasında ayrıca yere seçim sonuçlarına dair görüşlerini paylaştı. Cumhuriyet Halk Partisi olarak sıkı bir çalışma içinde oldukları vurgusunda bulunan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu 7 büyükşehir belediyesinde zaferle ayrılacaklarını söyledi. 

Bu konuda yapmış olduğu açıklamasında İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Balıkesir, Adana, Mersin Büyükşehir ile, Uşak Belediyesini kesin olarak kazanacaklarını savunan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, ”Parti Meclisinde seçim sonuçlarının çok kapsamlı bir teknik ve siyasi analizini yapacağız. Nerede eksik var, nereye oy kaydı. İYİ Parti’ye HDP’ye ne gitti. Ona göre yol haritası çizeceğiz. Bazı il ve ilçelerde Belediye Başkan adaylarımızı şimdiden belirledik ve çalışmaya başladılar. Bunlar şu anda CHP’nin elinde olmayan yerler.” dedi. 

Kamupersoneli.net – ANKARA