Politika

Maliye Bakanı Ağbal'dan Vergi Konseyine Mesajlaşma Grubu Kurulsun Önerisi

Maliye Bakanı Naci Ağbal vergi konseyi üyelerinde talepte bulunarak sosyal mesajlaşma uygulaması Whatsapp grubu kurulmasını istedi. Bakan Ağbal grup içeirsinde aktif olarak kullanım isterken raporlar ve analizlerin mesajlaşma ağı üzerinden tartışılabileceğini ifade etti.

Bakan Ağbal Vergi Konseyi’nin 130. Olağan Genel Kurulu’nda yaptığı açıklamalarda; vergi konseyini oluşturan temsilcilerin katılım düzeyleri bakımından toplumun tüm kesimlerini temsil etmesi bakımından özgür yapısı olduğunu sözlerine ekledi.

Bakan Ağbal yaptığı açıklamada;

“Ne kadar kanunlarla alakalı olarak Maliye Bakanlığı’na net bir görev verilmemiş olsa bile tam bağımsız çalışmalarla kendi gündemini kendisi oluşturan ve kendi bünyesinde çalışmalarına devam eden bir Maliye Bakanlığı kuruluşu bulunuyor. Toplumun ortak aklının buralardan geçtiğini düşünebiliyorum. Buralardan uzlaşma çıkmayabilir. Çıkmaması lazım. Toplumun görüşlerinin farklılığını ve zenginliğini bu çalışmalarla gösteriyoruz” dedi.

BİR WHATSAPP GRUBUMUZ OLMALI

Maliye Bakanı Ağbal vergi konseyinin bir whatsapp grubu olmasını talep ederken yaptığı açıklamada; “Bir ay süre zarfında toplantı yapmaya gerek yok. Bence bizimde bir whatsapp grubumuzun olması gerek. Bununla beraber o uygulama aktif şekilde kullanılsın ve gruba gönderilen tüm konuları orada tartışalım. Gece veya gündüz demeden çalışmalarımıza oradanda devam edebiliriz.” dedi. 

Kamupersoneli.net I ANKARA