Politika

Melih Gökçek'ten Cumhur İttifakı Devam Ederse Seçimlerde Fark Atar Açıklaması

Ankara eski Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında bazı iddialar ortaya atılmıştı. Söz konusu iddialara göre Melih Gökçek’in kendi adına anket düzenlettirdiği ve bu anketlerde birinci çıkarttığı iddia edilmişti. 

Melih Gökçek söz konusu iddiaları ortaya atan Sözcü gazetesi yazarlarından Saygı Öztürk’e sert tepki göstererek yalanladı. 

MELİH GÖKÇEK’TEN ANKET İDDİALARI VE CUMHUR İTTİFAKI AÇIKLAMASI

Melih Gökçek kendisine ait sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımlarında hakkında ortaya atılan iddiaları değerlendirdi. Açıklamalarında ayrıca yerel seçim konusuna da değinen Melih Gökçek, Cumhur İttifakı’nın devam etmesi halinde tüm rakiplerine fark atacağını söyledi. 

Bu konuda geçtiğimiz dönemlerde AK parti ve MHP’nin aldığı oranları kıyaslayan Melih Gökçek’in paylaşımlarını sizlerle buluşturuyoruz.

Melih Gökçek’in Twitter Paylaşımları

Saygı Öztürk… Sözcü gazetesi yazarı… Görevi sola hizmet etmek, sağı maniple etmek… Sayın Bahçeli’nin ve sayın cumhurbaşkanının benim hakkımda güzel ifadeler kullanması, saygı Öztürk’ü inanılmaz panikletmiş… Hemen faaliyete geçip fitnenin ateşini yakmış.

Saygı Öztürk “melih gökçek başkalarına kendi adına anket yaptırıp kendini birinci çıkartıyor” diye yazmış… İspat etmezsen namertsin Saygı Öztürk… Ya attığın pisliği ispat edeceksin, ya da attığın pislikte boğulacaksın.

Gelelim Ankara seçim sonuçlarına… Yeter ki, cumhur ittifakı olsun, ak parti ve MHP’nin üzerinde anlaştığı aday kim olursa olsun, Allah’ın izniyle, ittifakın adayı, muhalefetin müşterek adayına açık ara fark atar ve seçimi alır.

Saygı Öztürk sen, Melih Gökçek, Mehmet Özhaseki ve Süleyman Soylu arasına fitne sokamazsın… Sizin tek ümidiniz ittifakın olmaması üzerine… İnşallah cumhur ittifakı yerelde de devam edecek ve bu ittifak yırtınsanıza Ankara’yı size teslim etmeyecek. Cumhur ittifakı candır.. yerelde cumhur ittifakının sadece İstanbul da CHP’den kesin alacağı ilçe sayısı 9…(inşallah)

Kamupersoneli.net – ANKARA