Politika

Meral Akşener'den Ankara Adaylığı İçin Mansur Yavaş Açıklaması!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den yeni bir açıklama geldi.

Hürriyet Ankara Bürosu’nu ziyaretinde değerlendirmelerde bulunan Akşener yerel seçimler hakkında ifadelerde bulundu.

Akşener’in açıklamalarından satır başları;

DEVLET BAHÇELİ

“Bahçeli kendine bir rol biçmiştir. Bizleri bu tarafla meşgul ederek ışık altına çekmek gibi göreve bürünmüştür. Artık bu rolün parçası olmak gibi tavrımız olmayacaktır Açıklamalarına yanıt vermeyeceğiz ve Pazartesi Bahçeli hakkında suç duyurusunda bulunacağız…

MANSUR YAVAŞ

Mansur Bey’in partimizi tercih etmesini çok isterim. Ayrıca çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdır. Mansur Bey’in bu konuda herhangi bir kararı yoktur.

Arkadaşlarımız görüşme halindedir. Biraz beklemeyi talep ediyor. Aday olmadığını söyler ise alternatiflerimiz mevcuttur.

KORUMA SAYISI

Bakanlığın yaptığı terörle mücadele yasasına göre korunmaktayım. 

9 yıldır evimin önünde bir polis noktası mevcuttu dilekçe verdim ve iki yıl önce kaldırıldı. Dört resmi korumam vardır. Ayrıca kalıcı olarak iki koruma verilip, verilmeyeceğini izleyip göreceğiz.

DEMİRTAŞ

Demirtaş hapiste ve Cumhurbaşkanı adayıydı. Söylediklerim bir hukuk ilkesi kapsamındaydı. İnsani bir ilkeydi. İnanılmaz bir propaganda olmuştur. İç Anadolu’da PKK’lı oldum. İlginç bir şekilde HDP’nin bazı yöneticileri tarafından faili meçhulcü ilan edildim. Kurumsal olarak HDP ile herhangi bir yan yana gelişimiz mümkün olamaz.

Kamupersoneli.net