Politika

Meral Akşener'den İşsiz Gençlere 'Vatandaşlık Maaşı' Vaadi

Cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışmalarına ara vermeden devam eden Meral Akşener, Denizli’de halka seslendi. 

Seçim çalışmaları kapsamında Denizli’de düzenlediği mitingde seçim çalışmalarına dair bilgiler veren Meral Akşener, seçilmesi halinde yapacaklarını halkla paylaştı. 

MERAL AKŞENER’DEN VATANDAŞLIK MAAŞI SÖZÜ

İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener düzenlediği miting kapsamında yapmış olduğu konuşmasında, Türkiye ekonomisine dair değerlendirmelerde bulundu. İşsiz vatandaşlara yönelik vaatlerini paylaşan Meral Akşener, 24 Haziran seçimlerinin ardından cumhurbaşkanı olduğu takdirde ilk etapta gençlerin işsizlik sorununu çözeceğini belirtti. 

Türkiye’de yaşayan Suriyelilere yönelikte açıklamalarda bulunan Meral Akşener Suriyeli vatandaşların huzurlu bir şekilde evlerine gönderileceğini ifade etti. 

“Ben de bu gençlere diyorum ki, devlet size iş bulmak mecburiyetindedir. Cumhurbaşkanı olduğum andan itibaren siz iş buluncaya kadar, size ben iş buluncaya kadar, istihdam yaratıncaya kadar vatandaşlık maaşı bağlayacağım. Şimdi ekonomide fabrika yapacağız. Ben şimdi seçilir seçilmez Suriye’nin iç işlerine karışmayı, Türkiye bırakacak. Türkiye, Suriye ile ilişkisini düzeltecek ve 4 milyon Suriyeli kardeşimizin vatanlarında huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşamaları için garantisini alacağız ve göndereceğiz. Söz veriyorum 81 ilimizden temsilcilerimizle 2019 yılında Suriye’ye giderek biz onlarla Allah’ın izniyle iftar açacağız.”

Kamupersoneli.net – ANKARA