Politika

Meral Akşener'den Son Dakika Açıklaması: O Parayı Vatandaşa Dağıtacağım

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener bir televizyon programına katıldı. Katıldığı program kapsamında cumhurbaşkanlığı seçim yarışını değerlendiren Meral Akşener önemli açıklamalarda bulundu. 

İyi Parti Lideri Akşener yapmış olduğu konuşmasında ayrıca, seçilmesi halinde yapacağı icraatlara yönelik açıklamalarını kamuoyu ile paylaştı. 

O PARALARI HALKA VERECEĞİM

Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi halinde gençlerin borcunu sileceğini söyleyen İyi Parti Genel Başkanı Akşener buna kaynak olarak ise makam arabalarını satacaklarını söyledi. Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek’in açıklamalarına atıfta bulunan İyi Parti Lideri Akşener şu ifadeleri kullandı. 

”Türkiye dayanışma fonu kuracağız. 4,5 milyon insan borç takibinde. İşsiz kalanlar borcunu ödeyemiyor, rezil oluyor, mahcup oluyor. İşsizlerin yaşlıların, öğrencilerin, gazi ve şehit yakınlarının bir defaya mahsus borcunu siliyoruz. Bunun maliyeti 8 milyar TL. Bunun kaynağı olarak da makam araçlardan karşılayacağız. Mehmet Şimşek fındık fıstık parası demişti biz bu fındık fıstık parasını vatandaşlarımıza dağıtacağız”

İŞ KURMAK İSTEYENLERE KREDİ VERECEĞİZ

Seçim vaatlerine ilişkin açıklamalarında ayrıca iş kurmak isteyen vatandaşlara kredi verileceğini vaaden İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener “İş kurmak isteyenlere engel olmadan, fikrinin önemine göre 50 ile 100 bin TL kredi vereceğiz” dedi. 

Kamupersoneli.net – ANKARA