Politika

Meral Akşener: Elbette Bir Değişiklik Olacaktır 24 Haziran Akşamı

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında İstanbul’da bazı mitingler düzenledi. Burada seçim sürecine dair açıklamalarda bulunan Meral Akşener oy kullanma işlemlerine dair uyarılarda bulundu. 

‘HAKKINIZI HELAL EDİN’

Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener miting kapsamında yapmış olduğu konuşmasında seçimlere kısa bir süre kaldırğını vurguladı sizden oy istiyorum dedi. “Hakkınızı helal edin. Allah bin kere razı olsun. Adaylarımız burada. Hepsini tanıyorsunuz. Hepsi buranın evladı. Adaylarımız için sizden oy istiyorum. Yarından sonra oy kullanacağız. Bu seçim Türkiye’nin ilk defa oylayacağı bir seçim.”

ELBETTE BİR DEĞİŞİKLİK OLACAK

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener miting kapsamında yapmış olduğu konuşmasında ayrıca erken seçim kararının apar topar alındığını söyledi ve alınan seçim kararına dair değerlendirmelerde bulundu. 

Oylara sahip çıkılması hakkında da vatandaşlara uyarılarda bulunan Meral Akşener her oyun namus olduğunu ifade etti. 

“Burada bir soru var. Her şey yolundaysa neden seçim kararı aldınız, her şey kötüyse biz sizi niye seçelim? Elbette bir değişiklik olacaktır 24’ü akşamı. Öncelikle çok dedikodu yapılıyor ve insanlar çok korkutuluyor. O nedenle bazı konuları sizlerle paylaşmak isterim. Hem Millet İttifakı hem de İYİ Parti olarak sandıklarımızı koruyacağız. Sizden ricam bizim arkadaşlarımızı, müşahitlerimizi denetleyin. Bu bizim size borcumuz. Tek bir oy bile bir insanın namusudur.”

İstanbul’da düzenlediği miting kapsamında yapmış olduğu konuşmasının devamında ekonomi alanındaki vaatlerini sıralayan cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener üniversite mezunlarına iş imkanı yaratılmasının şart olduğuna dikkati çekerek, gençlere iş buldukları zamana kadar 500 lira vatandaşlık maaşı vereceklerini söyledi.

Kamupersoneli.net – ANKARA