Politika

Meral Akşener: İlk İşim Suriyelileri Ülkelerine Göndermek Olacak

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Mardin mitinginde konuşmasını yaptı. Meral Akşener burada yaptığı konuşmasında cumhurbaşkanı olarak seçilirse ilk yapacağı işini açıkladı.

İLK İŞİNİ AÇIKLADI

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında “Cumhurbaşkanı seçileyim ilk işim Suriye ile olan Türkiye’nin meselesini düzeltmek olacak.” ifadelerine yer verdi.

Ayrıca İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener açıklamalarında yapılan çalışmaların ardından 4 milyon Suriyeliyi sağlıklı bir şekilde ülkelerine göndereceğini ifade etti. Meral Akşener açıklamalarında 150 milyar Türk Lirası para harcanmış olduğunu da vurguladı.

SMA HASTALARI HAKKINDA PROJE

Tüm bunların yanı sıra Meral Akşener SMA hastaları hakkında da açıklama yaptı. Meral Akşener yaptığı açıklamalarında SMA hastalarının olduğunu ve bu hastalar için projelerinin olduğunu vurguladı. Bu konu hakkında Meral Akşener “Otizm ile mücadeleye yönelik projelerimiz var. Bir devleti devlet yapan 3 tane kağıt var.” dedi.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum