Politika

Meral Akşener'in Yeni Partisi İyi Parti'den Osman Pamukoğlu Açıklaması

HEPAR Onursal Genel Başkanı Osman Pamukoğlu Meral Akşener’in partisi İyi Parti’den kendisine bir teklif gelip gelmediği hakkındaki soruyu yanıtladı. Osman Pamukoğlu yanıtında “Bana böyle bir teklif gelmedi” demişti.

Bunun üzerine “Ya böyle bir teklif gelirse?” sorusu sorulduğunda Osman Pamukoğlu “Gelseydi, şimdiye kadar gelmesi gerekirdi. Bundan sonrası, geç bir saat” demişti.

Ayrıca Osman Pamukoğlu’na “Bu sözlerinizden şunu anlayabilir miyiz, Meral Hanım ya da kurmaylarından, bir teklif gelirse cevabınız ret mi olur?” sorusu da soruldu. Osman Pamukoğlu ise soruya yanıt olarak yaptığı açıklamasında “Benim konumumdaki bir kişiye, kurmaylardan teklif gelemez. Hareketin başında kim varsa ondan teklif gelir. Ancak şu ana kadar gelmemiştir ve geleceğini de beklemiyorum” ifadelerine yer vermişti.

“OSMAN PAŞAYA DAVET GÖNDERECEK MİSİNİZ?”

Osman Pamukoğlu’nun İyi Parti’ye geçip geçmeyeceği tartışması sosyal medya gündemine de taşındı. Bir sosyal medya üyesi tarafından İyi Parti Kurucu Üyesi Olan Ali Türkşen’e bir soru soruldu. Sosyal medya kullanıcısı “Osman Pamukoğlu da gelse bu partinin tadından geçilmez. Osman paşaya davet gönderecek misiniz?” sorusunu sordu. Ali Türkşen ise bu soruya “Hayır” dedi.

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA