Politika

MHP'den Erken Seçim Açıklaması: Boş Bir Meydan Okuma

MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun erken seçim çağrısı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Erhan Usta açıklamalarında Kılıçdaroğlu’nun erken seçim çağrısını boş bir meydan okuma ve siyasi hamle olarak değerlendirdiğini belirterek, “Erken bir seçimin, bugünkü ortamda Türkiye açısından faydalı olacağını düşünmüyorum.” dedi.

“SİYASİ HAMLE OLARAK DEĞERLENDİRİYORUM”

Konu ile ilgili olarak açıklamalarına devam eden Erhan Usta “O zaman bu, FETÖ’nün siyasi ayağıyla mücadele ise bundan niye rahatsız olunuyor? Kılıçdaroğlu’nun bundan rahatsız olmasını anlayabilmiş değiliz.” diyerek açıklamalarında “Yani şimdi Melih Gökçek için karalar bağlayacak halimiz de yok. O yüzden ben bunu, Kılıçdaroğlu’nun yaptığını boş bir meydan okuma, bir siyasi hamle olarak değerlendiriyorum.” ifadelerine yer verdi.

“HAZIR OLDUĞUMUZU İFADE ETMEK İSTERİM”

“Bir sıkışıklık görüp de siyasi rant peşinde koşmanın, vatanseverlikle de yurtseverlikle de çeliştiğini düşünüyorum.” ifadeleri ile açıklamalarına devam eden Erhan Usta açıklamalarında “Bütün bunlara rağmen bir erken seçim gündeme gelecekse de tabii ki bir siyasi parti olarak seçime de hazır olduğumuzu ifade etmek isterim.” ifadelerini kullandı.

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA