Politika

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Yeni Af Açıklaması Geldi

MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin genel merkezinde, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Burada bir gazeteci tarafından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yapılan açıklamalarda af konusunda geri adım atıldığı hakkında söylentilerin olduğu bu konu hakkında ne düşündüğü soruldu.

“GERİ ADIM DÜŞÜNÜLEMEZ”

Bunun üzerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir açıklama yaptı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıklamalarında teröristler, çocuk istismarcıları, tecavüzcüler, kadın katilleri hariç olmak üzere kader kurbanlarına af çıkarılmasıyla ilgili kararlılığın devam ettiğini af çıkarılmasıyla ilgili vaat ve sözümüzü seçim beyannamesine de aldıklarını bu durumdan geri adımın düşünülmeyeceğini ifade etti.

Ayrıca MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıklamalarının devamında “Doğrudur, Sayın Başbakan ile af konusunu değerlendirdik. Parti olarak görüşümüzü paylaştık. Kendisi de bize düşüncelerini aktardı; ama bizim aftan vazgeçtiğimize yönelik hiçbir ima, yorum veya açıklamamız olmadı.” ifadelerine yer verdi.

“TOPLUMSAL VE SOSYAL BİR İHTİYAÇTIR”

Konu ile ilgili olarak Başbakan’a bu tespit ve somut durumu ilettiğini belirten MHP Lideri Adalet ve Kalkınma Partisi’nin almış olduğu tavır ve tutumunu da kendi takdirleri olarak değerlendirdiğini af konusunun sosyal ve toplumsal bir ihtiyaç olduğunu vurguladı.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA