Politika

MHP İttifak Kapsamında İstanbul'da Aday Çıkarmayacak

MHP’den yerel seçimde ittifak tartışması sürerken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli çok önemli açıklamalarda bulundu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıklamalarında İstanbul’da belediye başkanı adayı gösterip göstermeyeceklerini belirtti. 

MHP İSTANBUL’DA ADAY ÇIKARMAYACAK

Yerel seçimler hakkında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıklamalarında İstanbul’da çıkarılan adayın kaç oy aldığı geçmişte belli olduğunu bundan dolayı aday çıkartmayacaklarını belirtti. Bunun yanı sıra Devlet Bahçeli açıklamalarında İstanbul ilçeleri için aday çıkartacakları yerlerin olduğu ifade edildi. 

MHP Lideri Bahçeli söz konusu açıklamalarında “İstanbul’da çıkarttığımız adayın kaç oy alacağı geçmişte belli. Kazanamayacağımız yerde bir aday çıkartıp ‘Bizim de adayımız var’ demenin bir manası var mı? Ama ilçelerinde bizim de aday çıkartacağımız yerler var.”  ifadelerine yer verdi.

Ankara ve İzmir için de açıklama yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıklamalarında inceleme yaptıklarını belirterek bazı hizmetlerin yarıda kaldığını vurguladı. 

AK Parti aynı yerde aday gösterirse ittifakın ruhunun zedelenmeyeceğini ifade eden MHP Lideri Bahçeli ‘illede benim dediğim olacak’ diyenleri sırtlarında taşımayacaklarını da vurguladı.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA