Politika

MHP'li Enginyurt'tan Seçim Açıklaması

Ordu’nun Gürgentepe ilçesinde Cumhur İttifakı temsilcisi olarak beraberinde MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz ve Cumhur İttifakı Çamaş Belediye Başkan adayı Mahmut Ayparçası ile birlikte AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı M. Hilmi Güler ile Gürgentepe ilçesine giden Enginyurt, burada vatandaşlara seslendi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt 31 Mart yerel seçimleri hakkında açıklamalarda bulundu Enginyurt açıklamalarında beka meselesi konusu hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Cemal Enginyurt açıklamalarında 31 Mart yerel seçimlerinin gerçekten bir beka sorunu olduğunu ifade etti. 

Konu hakkında Enginyurt açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“MHP’nin muhterem Genel Başkanı Devlet Bahçeli dedi ki ‘Bu bir beka seçimidir’ dedi. Birileri de ‘bu seçimlerin beka ile ne alakası var’ diyor. Anlatıyoruz ama dinlemiyorlar. Anlatıyoruz ama kulakları sağır. Anlatıyoruz ama vicdanları kararmış. Beka ne demek, şu demek. Eğer bu seçimlerde Cumhur İttifakı yüzde 50’nin altına düşerse ABD’deki emlakçı Trump Venezuela’da olduğu gibi gece yarısı bir twit atacak ve diyecek ki ‘Devlet Bahçeli ve Recep Tayyip Erdoğan kaybetmiştir. Recep Tayyip Erdoğan’ı başkanlıktan aldım, Kemal Kılıçdaroğlu’nu getirdim, Türk halkı sokağa dökülsün’ diyecek. Tıpkı Fransa’daki Sarı Yelekliler gibi, tıpkı Venezuela’daki gibi ülkede kaos çıkaracaklar ve erken seçime gidilmelidir diyecekler. Birliğimizi, beraberliğimi bölecekler ve ardından Suriye’de 5 bin tır ile silahla donatılmış 50 bin YPG’lı köpek Türkiye’ye saldıracak ve Allah korusun bir büyük kargaşa, bir büyük kardeş kavgasına gideceğiz. İşte bunun için bu seçim beka meselesidir.”