Politika

MHP'li Usta'dan Öneri: FETÖ Bağlantısı Olmayan Açıktaki Polisler Görevine Dönsün

MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta 24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimle ilgili çalışmaları kapsamında Tekkeköy ilçesinde ziyaretlerde bulundu. 

Esnaf ziyaretlerinin ardından vatandaşlarla bir araya gelen Usta çeşitli konularda da açıklamalarda bulundu. MHP’li Erhan Usta burada yaptığı açıklamalarında FETÖ’den mağdur olan polisler hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Bu konu hakkında Erhan Usta’nın açıklamalarının detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz.

SIKINTI OLMAYAN AÇIKTAKİ POLİSLER GÖREVİNE DÖNSÜN

Konu ile ilgili olarak Erhan Usta açıklamalarında Açığa alınan polisler için hemen bir KHK gerekmediğini sıkıntı olmayanların görevlerine başlamalı olduğunu ve bu sürecin çok yıpratıcı bir süreç, insanların hassasiyeti olduğunu vurguladı.

FETÖ İLE MÜCADELE DEVAM ETMELİDİR

Ayrıca Erhan Usta açıklamalarının devamında “atan haini olanın böyle bir kaygısı yok. Vatan haini olmayanların, vatan haini olmaktan çok korktuklarını bilmemiz lazım. İnsanlarımızı daha fazla yıpratmayalım. Özelikle seçim sürecinde bu önemlidir.” diyerek FETÖ ile mücadelenin en keskin şekilde devam etmesi gerektiğini de ifade etti.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. 512 gündür açıktayım.. Aile düzenimiz bozuldu.. Maddi ve manevi sorunlar yaşıyoruz..
    Bu kadar araştırma olur mu? Suç varsa vardır yoksa yoktur..
    Vatanımıza canımız feda.. Bize yazık etmeyin..