Politika

MHP Lideri Bahçeli'den Yerel Seçimlere Yönelik İttifak Açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara’da Etimesgut Belediyesi’nce organize edilen 41 eserin temel atma ve açılış törenine katıldı. 

Burada katılımcılara ve halka seslenen MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda yapmış olduğu açıklamasında yerel seçimlere değinen Devlet Bahçeli, ittifak konusunda önemli açıklamalarda bulundu. 

MHP LİDERİ BAHÇELİ’DEN CUMHUR İTTİFAKI AÇIKLAMASI

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, genel seçimlerde AK Parti ile MHP arasında kurulan Cumhur İttifakının yerel seçimlerde devam edip etmeyeceği konusunda açıklamalarda bulundu. Bu konuda yapmış olduğu açıklamasında, geçmişten bazı örnekler vererek değerlendirmelerde bulunan MHP Lideri Bahçeli ittifakın devam edeceği söyledi. 

Yerel seçimlere dair açıklamasında denizi geçmişken derede boğulmayacağız açıklamasında bulunan Devlet Bahçeli’nin açıklamaları şu yönde,

“Türkiye’nin beka mücadelesi verdiği dönemde MHP yine uzlaşmalı, sağ duyulu duruşunu devam ettirecektir. Elde edilen kazanımların 31 Mart’ta yok olmasını arzu etmiyoruz. Denizden geçmişken derede boğulmayı çok maliyetli, Türkiye’ye büyük bir kötülük olarak görüyoruz. 7 ay sonraki seçimdeki 4 ayaklı sistemimiz şu olacak; yeni sisteme geçildi, kazasız, belasız sağlandı. İnşa faaliyeti en temel gündemdir. Kararlılık devam etmektedir. Merkez yönetimlerle, yerel yönetimlerin çatışmasının ülkemizi krize sürükleyeceği kesindir. Yeni hükümet sisteminin başarısı için yerel yönetimlerin milletimiz tarafından görevlendirilmesi en temel görevimizdir. İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere 27 bölge zillete kendini kaptıran yönetimlerin eline geçmemelidir. Bu bir tarihi sorumluluktur. Türkiye’de PKK’nın yöneteceği belediye kesinlikle olmamalıdır. 15 Temmuz öncesine dönülmemelidir.”

Kamupersoneli.net – ANKARA