Politika

MHP Lideri Bahçeli İYİ Parti'li Hayati Arkaz'ı Partiye Davet Etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir açıklama yaptı ve “MHP olarak öncelikle değerli dava arkadaşımız Hayati Arkaz’ı partimize davet ediyoruz” dedi.

Bir grup gazeteci tarafından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye İYİ Parti’nin kongresinde daha önce Meclis’te elini öpen Hayati Arkaz’ın GİK dışında bırakılmasıyla ilgili bir soru soruldu.

HAYATİ ARKAZ AÇIKLAMASI

bunun üzerine çeşitli açıklamalar yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıklamalarında İYİ Parti İstanbul Milletvekili Sayın Hayati Arkaz el öpme hadisesinden sonra sistemli bir şekilde saldırılara maruz kalmış ve dışlanmış olduğunu vurguladı.

Hayati Arkaz’ın en son olarak da İP’in 2. Olağanüstü kurultayında GİK listesinin dışında bırakıldığını ifade eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, değerli dava arkadaşı Hayati Arkaz ve benzeri durumdaki arkadaşları yakından takip ettiklerini ifade etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıklamalarının devamında “MHP olarak öncelikle değerli dava arkadaşımız Hayati Arkaz’ı partimize davet ediyoruz. Kamuoyunun bilgi ve taktirine sunarız” ifadelerine yer verdi. 

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA