Politika

MHP Lideri Devlet Bahçeli: 29 Büyükşehirde İttifak İçin Zemin Arayacağız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli katıldığı bir televizyon programında gündeme ve yerel seçimlere dair önemli açıklamalarda bulundu. 

Bu kapsamda Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) arasındaki ittifakı değerlendiren MHP Lideri Bahçeli konuya ilişkin önemli ifadeler kullandı. İşte detaylar,

MHP LİDERİ BAHÇELİ’DEN YEREL SEÇİMLERDE İTTİFAK AÇIKLAMASI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Global TV’ye bazı açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda 2019 yılının Mart ayında gerçekleştirilecek olan yerel seçimler konusuna değinen Devlet Bahçeli, İstanbul’dan aday çıkarmayacaklarını hatırlattı. 

Bu kapsamda diğer 29 şehir içinde ittifak zemini arayacaklarını dile getiren MHP Lideri Bahçeli konuya dair şu ifadeleri kullandı. “Biz İstanbul’da aday çıkarmayacağımızı daha önce deklare etmiştik. Geri kalan 29 büyükşehirde ittifak zemini arayacağız ama formül nasıl olacak, o konu görüşmelerin ardından netlik kazanır”

Yerel seçimlerde ittifakın nasıl olacağına dair de görüşlerini aktaran MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli  bu konuda şu ifadelere yer verdi.  “Bu bilgilerin ardından eğer Sayın Cumhurbaşkanı bizimle görüşmek isterse, kendileriyle buluşacağız” 

Kamupersoneli.net – ANKARA