Politika

MHP'nin Seçim Beyannamesinde Sürpriz EYT ve Sınavsız Üniversite Reformu !

24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimler için partiler seçim beyannamelerini açıklıyorlar. MHP’nin erken seçim beyannamesi de hazırlandı. Söz konusu seçim beyannamesinde EYT’liler hakkında sürpriz bir reform hareketi yer aldı.

Konu ile ilgili olarak MHP’nin seçim beyannamesinde emeklilikte yaşa takılanların mağduriyetlerinin giderilmesi, vatandaşın kredi ve kredi kartı borcuna yapılandırma, sınavsız üniversite ile ekonomide ihtiyaç duyulan yapısal reformlar yer alıyor.

MHP’nin, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi için seçim beyannamesi yarın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından Ankara Spor Salonunda açıklanacak. MHP’nin seçim beyannamesi iki bölümden oluşmaktadır. İlk bölümde 15 Temmuz darbe girişiminin ardından halk oylamasına giden süreç ve bu çerçevede cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin gerekçeleri ve neler getirdiği ile Cumhur İttifakı’nın hedeflerine yer verildi.

EYT’LİLERİN MAĞDURİYETLERİ GİDERİLECEK

Milliyetçi Hareket Partisi tarafından hazırlanan seçim beyannamesinin ikinci bölümünde ise ekonomiden sağlığa, eğitimden af konusuna kadar çeşitli vaatler verildi. Söz konusu seçim beyannamesinde emeklilikte yaşa takılanların mağduriyetlerinin giderilmesi, vatandaşın kredi ve kredi kartı borcunun yapılandırılması ve kader mahkumlarına af çıkarılmasına ilişkin maddeler dikkat çekti.

SINAVSIZ ÜNİVERSİTE

Eğitim alanında da çeşitli vaatlere yer verildi. Konu ile ilgili olarak eğitim alanında sınava ihtiyaç kalmayacak bir sistem hedefi çerçevesinde sınavsız üniversite ile sağlık çalışanlarına yıpranma hakkı vaadi yer almaktadır. 

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Arkadaşlar seçim beyannamesi nedir? Ben ve partim iktidara gelirsek şunları şunları yapıcaz. Ulan senin iktidara gelme şansın mı var

  2. Ak partinin eyt ile ilgili hiç sesi çıkmıyor 1.5 milyon memurunu kendi beslediği halde hala müjdeler verirken biz asgari ücretle çalışan8200 günümüz var9 yıl yaş bekliyoruz adaletiniz bumu vereceğiniz 3 kuruş maaş helal sana Bahçeli oyum yinele sana

  3. Sakın kanmayın akparti kazanırsa mhp yi ciddi ye almaz ve bu durumu düzeltmez

  4. ağzımıza bir parmak bal çalıyorlar.bu durum meclise gelmeden kimseye oy yok.

  5. Her zaman seçim öncesi bildirilen vaatler itidar ele geçmedikçe sözde kalmıştır.Mhp de bunu bilmektedir.Şimdiden bir parti gibi değil de,bir eyt mağduruymuş gibi hükümeti tehdit ederse ancak o zaman seçmeni iknâ edecektir.

  6. İssalah yasa onaylanır ve EYT için soz verilenler gerçek olur bizler yeni kanunun çıkmasını ve EYT mağduriyetinin biran önce giderilmesini hükümetten bekliyoruz.
    Saygılarımla

  7. Yalancı bunlar inanmayın oy kapmaya çalışıyorlar bu sorunu CHP çözecek oyumuz bu sefer m.inceye

  8. Cumhur ittifakindan eyt ye kim yeşil ışık yakarsa AKP~MHP den oylar ona.Çünkü yatana veriyor bizim hakkimuzi vermiyor.Bizim vergilerle baskalarina bagis yapiyorlar.Adalet istiyoruz.

  9. Cumhur ittifakindan eyt ye kim yeşil ışık yakarsa AKP~MHP den oylar ona.

  10. Memurun ihtiyacimi var devlet isine girmis on numara hayat yasiyor hakkımızı vermeyenler size sesleniyom ben ak partinin kurucusuyum kuruldu uye oldum ama yaziklar olsun bizi on bes temmuzda sokaga cagiranlara yaziklar olsun biz canımızı verelim sz hakkımızı vermeyin inandıgım insanlara yazıklsr olsun

  11. millet vekilleri kendilerine olunca 550 side evet diyor millete olunca TBMM DE 550 vekili görmek ne mümkün helal size millete iyi yapıştırıyorsunuz biz neler gördük bayan vekil prostat ameliyatı oluyor devlet ödüyor 2 milyon tl haberleşme ücreti devlet ödüyor v•b gibi durun bakalım daha neler görücez Allah bize ömür verirse

  12. yaş maduruyuz artık cozun bu işi . devlet bey soz verdı başkan duy artık maduıyetımız. beklıyoruz

  13. Vaadleri ne zaman başlıyor eyt zaman gundeme alınacak syn bahçeli ….

  14. merhaba,
    ben şu an i̇stanbul şehrinde yaşayan özgür yılmaz'ım. ben sadece 2 çocuk ile şu anda bir dul ve nisan 2016 mali bir durumda sıkışmış ve collinslenderscompany tarafından 18000tl tarafından dolandırıldıktan sonra faturalarım yeniden ödeme ve ödeme gerekiyordu. hem özel hem de kurumsal olarak çeşitli kredi şirketlerinden borçlanmayı denedim, ancak asla başarıya ulaşamadım ve çoğu banka kredimi reddetti. ama tanrı'nın sahip olacağı gibi, tanrı'nın kalbi, bana 120.000 euro'luk bir borç veren özel bir borç veren borç verenin ardından bir adamla tanıştım ve bugün bir işletme sahibiyim ve çocuklarım şu anda iyi çalışıyor, eğer herhangi biriyle iletişime geçmeniz gerekiyorsa sadece% 3 faiz oranı ve daha iyi geri ödeme planları ve programı ile kredi kontrolü olmayan firma, lütfen greg dunne (plutocreditfinancier@gmail.com) ile iletişime geçin. bunu yapmıyorum ama şu an çok mutluyum ve insanlara onun hakkında daha fazla bilgi vermeye karar verdim ve ayrıca tanrı'nın onu daha fazla kutsam

  15. sınavsız üniversite vadi noldu unutuldumu en azından açık öğretim sınavsız olsun