Politika

MHP’nin 50. kuruluş yıldönümü

İZMİR (AA) – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, partisinin 50. kuruluş yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Şahin, mesajında “MHP sadece siyasi bir parti değil, inançları, fikirleri ve bugüne kadar yaptıklarıyla Türkiye Cumhuriyetinin tapusu, teminatı, dünü, bugünü ve geleceğidir.” ifadelerini kullandı.

Partisinin kurulduğu günden bu yana ülkenin bekası başta olmak üzere Türkiye’nin varlık değerlerlerini koruma mücadelesi verdiğini bildiren Şahin, şunları kaydetti:

“Bizim için bir yaşam şekli olan Türk Milliyetçiliğinin yıkılmaz kalesi Milliyetçi Hareket Partisi, ilkeleri, ülküleri ve mücadelesiyle yüzlerce yıl daha varlığını sürdürecektir. Atatürk’ün izinde yürüyen Başbuğ Alparslan Türkeş’in Türk Milletine hediye ettiği MHP, liderimiz Devlet Bahçeli’nin sarsılmaz iradesi, bilgeliği ve yüksek devlet adamlığıyla bugün Türk Milleti’nin en güvendiği milli kurum haline gelmiştir.

MHP terörün her çeşidi karşısında, fikri ve fiili mücadelede yine ne kadar önemli bir kurum olduğunu göstermiştir. Suriye harekatlarımızın arkasında da MHP’nin kararlılığı ve gücü vardır. Türkiye’nin son elli yılı demek MHP demektir. Türk milliyetçilerinin Türk tarihinde, MHP’nin de Türkiye’nin son elli yılında şanlı mührü vardır.”